Edge® Tactical Eyewear


Нашата фирма BK Tactical  е официален представител на американските защитни очила EDGE Tactical.

Edge Tactical  е относително ново име на пазара на тактическите очила, въпреки че марката Edge е на пазара повече от 20 години основно в сектора на защитни работни очила.

Отлично съотношение качество цена при широка гама от очила с различен дизайн и в различни ценови категории. За разлика от повечето продукти в този сектор Edge Tactical е ориентирана към „модерни “  и „тактически“ очила подходящи и за ежедневно носене, като при това гарантира отлични защитни и оптически качества, широко разнообразие на поляризирани модели , а така също избор в няколко цветови гами на рамки и стъкла.

Това разширява кръга на потребителите на Edge Tactical извън стрелци , военни и полицаи, тъй като те са подходящи и за ежедневно носене, шофиране, като същевременно обезпечават необходимата защита на зрението съгласно всички изисквания за ЛПС (лични предпазни средства), за практикуването на стрелковите и екстремни спортове, лов, дори работа с металорежещи и дървообработващи инструменти.

Edge Tactical предлага изключително разнообразие от плаки и рамки , както като цветове, така и като форма, като например само в серията Hamel  има  два варианта на дебелина рамки, четири цвята на рамката и пет цвята на плаки!

За да подобри качеството на оптичната картина, плаките на Edge Tactical изполазват революционна технология против замъгляване, наречена Vapor Shield. Изложени на студ, горещина или влага, Vapor Shield минимизира повърхностното напрежение и създава плаки абсолютно защитени от кондензиране на влага върху тях и замъгляване.  За продължителна служба, плаките са покрити с троен слой против надраскване и всички рамки са произведени от гъвкав и здрав полиамид TR90.

Всички очила Edge Tactical Eyewear са тествани в независими лаборатории за да се потвърди, че отговарят на стандартите ANSI Z87.1+2015, Military Ballistic MCEPS GL-PD 10-12 и EN166 F CE. Всички Edge плаки блокират 99,9% от ултравиолетовите UVA, UVB и UVC лъчи и са с антинадраскващо покритие.